onsdag 22. mai 2013

CR Bohuspinse

Dress på, to is, barnetog, russetog og vips var vi av gårde på spontantur til Bohus på selveste grunnlovsdagen. Langtidsvarselet lovet gull og tørre klipper i all overskuelig fremtid og fra sjøførplass i Astraen hørte jeg mumling om YOLO og ukestur fra baksetet. På stugan var det godt med parkeringsplasser og det gikk rykter om at torpet var det nye stedet for sterkinger mens stugan var forbeholdt Joikaz og dansker. Som selverklærte boller (type Joika) og biler fulle av hexer og Rock Empire kammer følte vi oss umiddelbart velkomne og kort tid etter ankomst var ekspedisjonsteltene bardunert på tunet.
Retrolesning, sydenstemning, morrabrød og kaffe! 
Høydepunkter dag 1 på Tåsteröds vatten: 

Det er varmt. PsykoSæbø legger ingenting imellom og snørrer X2. Først med pendel Allah Gaia, senere med kamkilepopp og bakkefall. Alt i udiskutabelt god stil.
Lou sender "Jihad" (8-) mens undertegnede topptauer ruta bare for å være sikker på at valget om å ikke lede var defensivt nok. Ellers mye bra klatring på seksertallet, vannmangel og solbrente kropper. Powerpuffjentene L og L var på cruisetur til Ävje for å lære håndtverket. Klatringen var etter sigende alt for lett. Fotobevis mangler. 

"Rapé" Letteste 7- vi gikk den dagen fåsds

Høydepunkter dag 2 på Hallinden og Häller: 
S & D: Rapé (7-) og Afterburner (7-) på blikk samt en episk topptaubestigning av "Stör inte blomerna på min led"(7-) Jamming er utvilsomt det nye! Jentene hadde en lugn dag på "Nordens ark", fremdeles med håndtverket i fokus. Etter en tur i butikken tok vi en kveldsøkt på Häller hvor vi møtte ingen ringere enn radarparet Rein & Stein. Lars C. og Lou prøvde seg på testpiecen "Tor Line" (7-) med gullbeta fra Rein mens PsykoSæbø testet første halvdel av "Mallerol" (6-) Regnet kom og det ble premiere på halvtaulengders Bailefunk i Bohus.

LCA demonstrerer Indian Creek skillz på "Stör inta blomerna på min led" (7-) Hallinden. 

Hengende stand på "Prismaster"
"Mallerol" pre regnvær    

Dag 3 ble det stadfestet at værmeldingen ikke talte i vår favør omtrent samtidig som himmelens sluser åpnet seg. Dette resulterte i kollektiv utpsyking og kolonnekjøring nordover til et Kvarnberget badet i oppholdsvær. Her ble det tatt en suser på en lånt Alien Hybrid (Sorry Eirik) før vi vendte nesen mot fedrelandet sammen med resten av Harrynorge.

Larsorama fordriver tid på E6 ved Strömstad.

Takk for turen folkens! 



1 kommentar:

  1. Denna CRn likte jeg. Yolo - ergo sjekker jeg ut joikapride hver dag.

    SvarSlett